Synté leert en bouwt

Synté is het vervolg op Devis.
Binnen Synté vindt software ontwikkeling plaats en bouwt Martine de basis voor een effectievere oplossing voor kledingproductie met minder afval.


Een leven lang leren en analyseren is de katalysator voor de ontwikkelingen van Synté. Alle kennis rondom patronen en kleding en de analyse van de industrie hebben geleid tot de moderne ontwikkeling van de software van Synté.

Binnen haar werkzaamheden voor Devis (est.1998) constateerde Martine Adema-Slagmolen het manco in de patroon constructie en zocht reeds lang naar de oplossing hier van. Via de vertaling van 3D naar 2D wordt dit gat gedicht.


Devis was het eerste zelfstandige bedrijf waarmee Martine de confectie-, en maatwerk industrie voorzag van productie, ontwerp en opleiding op het gebied van patronen.

Daarnaast behoorde CAD-CAM tot gebieden van kennisoverdracht.
Voor, met en namens Grafis zijn er mooie projecten voltooid.
Werkzaamheden voor-, en binnen een TNO-TM project, leermiddelontwikkeling voor de Liftgroup hebben mede bijgedragen aan de dynamiek en groei van Devis.
En verder zijn Devis producties voor Dutch Space nog altijd een bijzonder hoofdstukje in de geschiedenis. Devis producties zijn gemaakt in opdracht van Dutch Space en als zodanig letterlijk getransporteerd en ingezet in ruimtestation ISS.


Vele binnen-, en buitenlandse bedrijven hebben in de tijd gebruik gemaakt van haar diensten. Onder meer sport-, bedrijfs- , boven- en onderkleding hebben trainingstrajecten voor patroon en pasvorm afgenomen.

Onder de talloze opdrachtgevers bevonden zich Sissy-Boy, Nike, Hummel, Ehco-KLM, Staels, Bianca, Score, Thoolen, O’Neill, Kattenburg, IVOC, Liftgroup, Interface, BSCC, Berghaus, Wehkamp, KNLPD e.v.a.

Devis bedankt deze bedrijven voor het samen werken, leren en bouwen aan een betere toekomst. 

Voor verdere vragen bent u welkom om contact op te nemen.